Inredning

Det är med möblering och vilka val man gör till sitt hem är så intressant. En som jag känner har precis köpt en lägenhet i stan, en liten tvåa som ett komplement till huset de har ”på landet”. Det är ganska intressant att höra diskussionerna kring hur man tänker när man ska möblera.

Eller när man lyssnar på en som ska renovera köket, att höra hur de planerar och diskuterar. Inredning är roligt och alla gör ju sina egna val. Sååå intressant.

I nästan hela mitt liv så har jag alltid haft de möbler som jag fått till skänks, vare sig det riktigt passat eller inte. Men nu kan jag anpassa mer efter hur jag vill ha det. Så när jag blev erbjuden en stor spegel med en otroligt krussidullig ram i guld, så kunde jag med gott samvete tacka nej. Den skulle verkligen inte passa hos oss och den får nog hamna hos någon annan. Är verkligen inte förtjust i guld heller…

Och trots att vår säng är bara 120 cm bred, så är jag nöjd med den och tycker nog inte alls vi behöver byta. En ny sängram när vi byter sovrum räcker fint.

Jag tycker om vitt och ljust och vill inte ha färger i min inredning. Till julen har jag ju bara vitt och silver och inget sådant där hemskt rött och grönt. Men det är ju som JAG tycker, andra kan ju så klart ha färger och jag kan tycka det är jättefint. Men JAG vill inte ha det och jag håller därför på avveckla färgerna i mitt hem.

Men samtidigt kan jag fascineras av att höra alla andra prata om färger, industriinredning, metaller, franska skåp och särskilda kakel från Finland. Inredning ÄR intressant och jag bara tokälskar att alla har egna stilar och egna sätt att inreda sina hem.

Det viktiga är ju att man gör som man själv vill ha det och att man trivs i det hem man ska bo.

Och med det sagt, ska jag nu avsluta här för att försöka intala min sambo att det där köksbordet i bok, eller vad det nu är för hemskt träslag, MÅSTE bytas ut till ett vitt bord med vita stolar och gråa dynor. Önska mig lycka till!

Peace and Out!

Typ något sådant här skulle passa så bra. Kanske andra stolar, men typ…
Bild lånad av Furniturebox100-22-97172_01

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.