Inplanerade konserter och biobesök

Jag känner verkligen hur jag håller på att ta igen mina sommarmånader till skärgården. Alltså, jag har verkligen trivts i båten i sommar. Jag har tyckt bättre om det, det här året än tidigare år. Det var mest sista helgen som jag verkligen kände at jag hade helst varit hemma, men utöver det har jag haft det sååå bra.

Men jag har ju fått avstå från andra saker som jag inte kunnat göra eftersom jag inte varit hemma. Så nu har jag börjat ta igen det och jag har redan umgåtts med vänner, shoppat på stan en helg och annat smått och gott.

Det jag nu närmast har planerat är en konsert med Jill Johnson. Jag ska följa en vän som gärna ville gå och vi kommer säkert få jätteroligt. Det ska jag göra på torsdag.

Sedan ska jag och Mikael på bio på lördag. Då ska vi se den nya filmen Inferno med Tom Hanks. Det är en film i samma serie som Da Vinci-koden och Änglar & Demoner. Det blir jätteroligt.

På tisdag (om en vecka) ska jag också på bio. Då ska jag med två vänner och se Bridget Jones Baby. Det blir superduperkul att se den och jag hoppas den är bra. Jag gillar inte filmerna med Bridet Jones egentligen, men går in på detta med öppet sinne och tror verkligen på den här filmen. 😉

Och sen, då tänker jag toppa detta med ännu en konsert. För på lördag den 22:a så ska jag och massa vänner (och Mikael) och se på Orup. DET blir verkligen roligt. Jag har så många ungdomsminnen till Orup och det ska bli så fantastiskt kul att få höra på honom igen. Live. 🙂

Ja, det är så himla kul att få göra dessa saker. Jag ser så mycket fram emot det, och jag ville bara berätta det.

Ha det bra nu alla.

KRAM <3

Två tulpaner-1

En tanke på “Inplanerade konserter och biobesök

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.