Inget har hänt

Idag har verkligen inget hänt. Det har inte hänt något sedan jag skrev senast, vilket var igår. Ja, jag har ju varit på jobbet och jag har ju kollat runt och donat en del, men inget spännande och roligt att berätta.

Mikael däremot har skaffat sig ett busskort. Nu kan han också bara ”blippa” på Luleå Lokaltrafiks bussar, och slippa hålla på med VISA-kortet varje gång. Han kan inte minnas när han ägde ett busskort senast, men vad fasen… Tvingar han mig, tvingar jag honom. 😉

Matte har börjat teorin idag. Eller just idag var det bara ett informationsmöte och på onsdag börjar själva teoriutbildningen. Han har ju inte haft så bråttom med det där, men eftersom han tar studenten till våren, så är det dags.

De pratade precis på tv:n om hur många gym som blir överfyllda av träningsentusiaster den här tiden på året, men efter bara några veckor så trappas det av och många gymkort blir liggande i byrålådan. Det kan jag mycket väl tro. Jag var sååååå nära på att skaffa mig ett gymkort själv, men övertalade mig i sista stund på att låta bli. Jag vet att jag inte skulle orka ta mig iväg efter ett tag, så det är ingen idé. Däremot har jag ju kort på Zumbapassen, så de ska jag köra. Kursen börjar nu på onsdag. Jippi! 🙂 Och så promenerar jag ju varje dag. 🙂

Idag har jag fastedag vilket innebär att jag bara äter en gång per dag och då 500 kcal. Idag blev detta på bilden min middag. Exakt 500 kcal. Ägg, gravad lax, avokado, keso och citronpeppar. Hur gott som helst och jag blev verkligen proppmätt. Jag väger och mäter min mat väldigt noga, och jag fullkomligt älskar det. Tycker det är hur kul som helst. Jag vet ju dock att inte alla är som mig, men jag trivs med detta och det är ju vara jag som bestämmer vad jag vill göra. 😉

500-kcal500 kcal

Trevlig kväll

 

En tanke på “Inget har hänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.