Ingen läser

Jag läste idag att det är typ ingen som läser bloggar på lördagar. Det stämmer nog inte, men det stämmer att det är betydligt färre som gör det. När man ser på statistiken så ser man att just lördagar minskar besöksantalet rejält. Men jag skriver ett litet inlägg ändå, till de få som läser idag. 🙂

Jag har haft en jättehärlig dag. Efter frukost for Mikael till stan och jag tog täcket och la mig i soffan och såg på tv. Täcket ska inte vara i vardagsrummet, jag vet, men det var såååå mysigt. När jag sedan varit slö i någon timme så slog jag på Spotify och spelade så liken på bårhuset hörde. Jag tar alla tillfällen i akt då jag är ensam. Mathias är nämligen på LAN.

Senare på dagen tog jag bussen in till stan. Mitt busskort hade gått sönder, så jag fick be väldigt snällt för att få följa med ändå. Det fick jag. 🙂 Jag gick på stan ett tag innan jag mötte upp Mikael och vi hämtade ut kvällens middag från Hemmagastronomi.

Nu är vi hemma igen, hockeyn visar sig på tv:n och det innebär att Mikael ”gråter” över hur dåliga Sverige är. Jag sitter och myser med katter och dator och trivs i massor.

Önskar alla en riktigt skön lördagkväll!

Peace and Out!

2 thoughts on “Ingen läser

    1. jenjo inläggets författare

      Jag har aldrig tänkt på det heller. Denna lördag stämde det dock hos mig. Hade bara ca hälften mot en vanlig vardag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.