Inga naglar :(

Det blev inte som jag tänkt idag. Jobbet fungerade precis som jag hade trott och tänkt och det är ju bra. Det var efter jobbet planen stöp. Jag skulle ju fixa naglarna och jag såg verkligen fram emot det, då mina har blivit lite väl långa nu. Men så var min nagelteknolog sjuk!!!

Och inte nog med det. Detta var dessutom sista gången hon skulle gjort mina naglar, då detta var hennes sista vecka här i Luleå och hon ska flytta ner till Stockholm där hon är i från. Jag tycker verkligen det är trist, då hon är en sådan gullig tjej. Jag uppskattar när hon vet vem hennes kund är och kommer ihåg vad man pratat om. Och det gör hon verkligen. Pratar man om något, så kan man fortsätta med det 4 veckor senare. Känns som om man träffat en slags kompis.

Men den nya tjejen är säkert jättebra hon med. Nu måste jag vänta till nästa onsdag innan jag får göra dem. Hur ska jag stå ut? Kanske jag får fila ner mina naglar lite själv.

Så efter jobbet åkte jag på Clas Olsson och köpte några lådor med massa små fack. I dessa ska jag ha mina smycken. Så jag har sorterat dem och satt dem i lådorna. Nu har jag superbra ordning på alla smycket. Känns ju kul! 🙂

Nu är jag ganska trött och skulle helst gå och sova, men det kan man inte göra 19.32 direkt… 😉 Så jag får väl aktivera mig med något annat istället!

Ha en bra kväll alla!

Peace and Out!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.