Indoor Walking, Kossa, Clementiner

Ja, nu är det torsdag kväll och helgen är snart här. Fort var det gjort måste jag säga. 🙂

Idag har jag varit och tränat efter jobbet. Indoor Walking. Jag gillar det faktiskt väldigt mycket. Man svettas massor och känner verkligen att man tar i och att man har gjort något bra för ens kropp. Men det är ju ungefär samma som spinning, en slags hatkärlek måste jag säga. Även om min hatkärlek till spinning är lite större.

Som många vet dansade jag Linedance i många år. Jag var även instruktör och hade egen grupp. Så det här med dans är ju det sätt jag gillar att röra mig mest på. Det finns ju dansklasser på Inpuls också, typ Zumba och Sh’Bam. Jag tycker det är roligare träning, men jag känner att jag tränar mer och tar ut mig mer på pass som spinning och Indoor Walking. Body Step är nog det jag gillar allra mest, det känns som en dans och det är kraftfull träning. Men det är lite dåliga tider som passar mig.

Nåja, nu ska jag inte tjata om min träning. Hur intressant är det egentligen…!? 😉 Vad har jag annars gjort idag? Nja, inget märkvärdigt. Jobbat och hållit på som vanligt.

En av telefonisterna blev idag kallad kossa av en kund, för kunden ansåg inte att telefonisten gjorde sitt jobb. Vilket hon absolut gjorde. Telefonisten skötte samtalet precis som man ska och samtalet avslutades som kunden ville. Men, hur arg man än är så ska man aldrig kalla någon kossa. Det är omoget, dumt och rent elakt.

Som telefonist får man höra mycket och man har ju god lust att ge svar på tal tillbaka. Det gör inte telefonisterna i växeln, för de är riktiga proffs, men man HADE gärna velat säga till kunden att man tyvärr inte kunde hjälpa till, för man kan inte koppla med klövar… 😉

Fast jag vill än en gång påpeka, att telefonisterna i växeln aldrig ger svar på tal på det sättet. De har tydliga rutiner för hur de ska göra.

Sedan vill jag också bara säga att det här med clementiner är ju så fantastisk. Visst är det gott? Jag älskar det…! Nu kommer ju också vintern och julen och med detta kommer den här frukten som är galet god. Tyvärr kan jag äta alldeles för många, typ hur många som helst. Man måste ju komma ihåg att det är ju faktiskt fruktsocker i frukt. Men visst är det gott!? Måste nog skriva upp det på handlingslappen, då Mikael ska fara och handla imorgon! 🙂

Med det avslutar jag för idag! Ha det bäst!

KRAM <3

Men alltså, inse hur gott det ser ut!tangerines-1721633_640

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.