I’m back!

Hej på er! Läget där ute i stugorna? Bra hoppas jag… 🙂

Hos mig är det bara fin-fint! Jag har haft en rätt lång bloggpaus nu. Jag har ju delvis varit bortrest stor del av sommaren och sedan har jag haft så fullt upp att det inte blivit av med så mycket datorsittande. Jag bloggar helst från datorn, och inte från padda/telefon, och den har jag inte ens idas starta. Tänk nu för tiden behöver man inte ens en dator för att kunna betala räkningar, utan det kan man lätt göra från sin telefon. Älskar det.

Men nu tänkte jag i alla fall försöka ta tag idet här med bloggeriet igen. Jag älskar ju att blogga och dona och skriva. Mest av allt gillar jag att skriva. Det är så befriande att bara låta fingrarna glida över tangentbordet och flöda mer eller mindre fritt.

Vad jag riktigt ska skriva om vet jag inte, men förmodligen blir det som vanligt. Det vill säga det jag känner för, för tillfället.

Jag kan ju berätta att jag har världens gulligaste barn hos mig nu. (Fast inte EXAKT nu, för han är för tillfället hos sin gudmor), men de sover i alla fall här. Ja, om ni inte vet så är det ju mitt älskade barnbarn Valter som är den gulligaste ungen som finns. Kan ju tänkas att jag är lite partiskt här, men så är det i min värld i alla fall. Han är så hjärtligt go och mysig och jag sörjer ibland över att han bor så långt bort ifrån mig. Men nu är det så och jag kan inte deppa ihop över det, tack och lov för FaceTime säger jag bara. Ni kommer säkert få följa Valter delvis i denna blogg oxå. Även hans mamma och morbror (=mina barn).

Jag och Mikael har börjat ändra vår kost ganska mycket. Jag försöker ju i det mesta att välja bort kolhydraterna, men det har inte Mikael gjort. Dock har han börjat med det, för han anser att han börjar få lite mage… Nåja, jag klagar inte för det är ju enklast om man äter samma sak. Detta kommer att leda till att jag säkert kommer dela med mig här av lite recept som jag provar. Alltid kul att berätta om goda saker.

Sedan kommer jag oxå prata om sjöliv, katterna, lycka och sorg. Och helt enkelt min vardag som innehåller mitt jobb, mina fantastiska kollegor och absolut inte att förglömma mina underbara vänner.

Så om ni känner för att detta skulle kunna vara av intresse någon gång i livet, så återkom gärna!

Ha en fantastisk kväll så hörs vi snart igen!

Peace and Out! <3

Valter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.