I’m back

Idag, mina vänner, så är jag tillbaka här på bloggen. Det blev en paus, egentligen lite ofrivilligt då jag faktiskt inte hann, men sen oxå frivilligt för jag ville ta en paus från det mesta under någon vecka.

Men nu är jag tillbaka och det med både blogg, mat, motion och en normal vardag. Det känns inte alls dumt måste jag säga. Jag gillar vardag och livet när det är enligt rutiner och ”som det ska”. Ja, jag är ju lite galen, men jag gillar ordning och reda.

Det blev en rätt bra dag, även om jag fick en näsblodsrusning som gjorde att jag inte fick känna mig på topp hela dagen. Jag var på Zumba och jag kunde inte träna som jag ville. Men jag fick ändå vara och träna och det älskade jag. Gillar verkligen stämningen på Inpuls och trivs så bra där!

Imorgon är det dags för spinning och då hoppas jag verkligen jag är i toppform, men det tror jag säkert!

Eftersom jag inte riktigt är på topp idag så blir inte inlägget längre än så här. Men imorgon ska jag berätta om vad som hänt på sistone, vad som kommer att hända här i närmsta framtiden. OCH vad som hände här idag. En stor sak, inte för mig egentligen men för människor i min närhet. Men det blir en annan dag.

Ha det!

KRAM <3

En vacker himmel när jag skulle på ett möte här i juletid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.