Idag har jag insett…

Idag har jag insett en hel del saker:

  • Det är svårt för vissa att själv se att de är egoistiska.
  • Lite från någon kan betyda så mycket för andra.
  • Vårt samhälle finns där om man behöver. Kanske inte för alla, men för de som befinner sig i min närhet i alla fall.
  • Vissa saker kan man komma ”i mål med”, men det innebär ändå att man ständigt måste fortsätta kämpa.
  • Tekniken i vår tid, är underbar. Hur kommer det inte att bli om 10 år till!?
  • Djur är fantastiska, men insekter är vedervärdiga.

 

Det är en del av de saker jag insett idag. Men det jag lärt mig mest av allt är detta:

  • Män och kvinnor TÄNKER  inte lika och PRATAR inte ens samma språk!!!
    Ex: När Mikael frågar om vi ska äta på stan och jag säger ja och han, i nästan samma mening, säger att han ska ju på Kjell o Co… Då tolkar jag det som att VI (han och jag) ska på Kjell o Co. Inte att han åker dit efter sitt jobb och sedan far han och jag på stan och enbart för att äta… Och tydligen var det mitt fel, för jag hade ju inte öppnat munnen och sagt att jag oxå hade saker att handla på Kjell o Co… En tolkningsfråga tycker jag… 😉

 

Föresten… Det finns 3 hästar på Junkön. Jag vill ha dem allihop!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.