I sjön!

Så där ja… Då har vi fått Lizz i sjön och hon står nu parkerad på sin plats i Ettans Båthamn i centrala Luleå. Det känns riktigt roligt att hon äntligen är på plats så att livet, dvs båtlivet, kommer att börja om igen.

Dagen har varit mycket intensiv. Den började med möte på L-huset, för att fortsätta på kontoret och göra det jag skulle för dagen och förbereda för morgondagen då jag är ledig. Strax efter 13 åkte jag till platsen där vi skulle sjösätta. Vi lyfter alltid i med kran då det är så smidigt och den duktiga kranföraren såg till att det gick jättebra. Det var dessutom en kille som vi kände lite grann så det var kul.

Sedan körde Mikael båten till hamnen medan jag tog bilen och körde runt stan. Där blev det plötsligt ett hällregn, som om himlen öppnade sig. Jag tog paraplyet när jag gick till båten. När jag skulle tillbaka så slutade det regna och paraplyet lyckades jag få i sjön. Klantigt, men jag lyckades rädda det ändå.

Sedan hem och äta, iväg och handla och bunkra upp båten, till båten och lasta av och bädda. Mikael skulle fixa något i motorutrymmet och fastnade där, så jag fick dra lös honom. Det var nog en rolig syn… Hi hi…

Ja, nu har vi i alla fall hamnat hemma och gjort färdigt det sista här hemma. Strax dags för sängen och imorgon bitti kommer vi att åka iväg på årets första tur. Så underbart härligt det ska bli.

Vill önska er alla en fantastisk helg! Eventuellt bloggar jag lite från skärgården, men det är fortfarande oklart. Vi får se… Hoppas i alla fall att ni kommer ha det jättebra!

Peace and Out!

Mikael på väg från nedsättningenIMG_2198_01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.