Husmor?

Idag när jag kom hem från jobbet var inte Mikael hemma. Han skulle till båtgaraget och vara där ett tag, så jag var själv hemma. Mikael hade mumlat något om hockey på tv och saknad av ”hockeykakor”, så jag ställde mig och gjorde kolakakor. Det är ju så enkelt och går snabbt. När det var klart så fortsatte jag med matlådorna och fixade allt klart kring det.

Jag började sedan att städa och donade här hemma. När Mikael ringde och sa att han var på väg hem, så fixade jag klart vår middag och när han klev in genom dörren var det bara att sätta sig ner och äta.

Det kändes så husligt och jag var som en liten hemmafru. Tanken ”vad skönt att vara en husmor och bara vara hemma hela dagarna” hann gå genom mitt huvud. Men jag kan ju redan direkt säga att jag har glömt det. Jag är ju verkligen inte en sådan som skulle klara av att vara hemma. Jag klarar ju knappt av att ta semester…

Men en eftermiddag så här efter jobbet, kan det ju vara mysigt att leka lite husfru.

Idag känner jag mig lite trött, och jag vet vad det beror på. Kolhydrater. Tröttheten kommer som ett brev på posten när jag äter kolhydrater. Det är oxå därför jag alltid äter det till middag/på kvällen, om jag ska äta det alls, för då gör det inte så mycket att man blir trött. Att äta sushi till lunch var med andra ord inte en höjdare.

Nåja, nu ska jag ta och slappa lite här tänkte jag minsann. Ha det gott alla!

Peace and Out

Valter läste bok för oss vid frukostbordet när han och Sofia hälsade påValter läser_02

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.