Hur hinner man?

Hejsan alla mina raringar! Hur har ni det där ute? Här är det toppen. Har varit igång sedan 5 i morse. Full rulle ända till nu när klockan är kring 21. Nu har jag hamnat sittande i sängen med katterna och känner hur kroppen håller på växla över till nattläge.

Jag trivs med mitt liv just nu. Det beror på att jag har valt att fokusera på MIG en tid nu. Jag har tappat lite fokus på mig själv en tid, vilket har stört mig. Jag har ätit helt fel, inte alls motionerat och så vidare. Jag har absolut inte varit olycklig, men jag mår bättre när jag äter rätt och rör mig och det är det jag vill göra.

Men, det som slår mig är hur man hinner med att titta på tv? I alla fall på veckorna… Om man dessutom ska jobba heltid, träna, handla, laga mat, städa, tvätta mm. Allt detta går för mig före att sätta mig i soffan och se på tv. På helgerna (när det inte är båt) så ser vi mer på tv, men på veckorna är det tufft att hinna med den där stora dumma platta skärmen som sitter där på väggen.

Jag ser tv i sovrummet när jag ska sova, för jag älskar att sova framför tv:n, men annars slår jag inte på den om jag är ensam hemma. Jag hinner inte, och jag vill inte. Jag vill hellre göra annat som ger mig mer.

Under den här tiden, när jag inte hade fokus på mig så såg jag mycket på tv och det var inte bra för mig, uppenbarligen. Inte eftersom jag valde att göra det istället för att träna och planera min mat, till exempel.

Ja, jag kanske är konstig, men dygnets timmar måste man utnyttja rätt. Det finns bara 24 varav jag sover en stor del och är på jobbet en stor del. De resterande är jag mycket rädd om och vill inte slarva bort dem genom att se sådant som är meningslöst.

Såklart ser jag på tv. Finns mycket jag gillar. Men hinner jag inte se det när det går, så ser jag det på play eller bara skiter i det. Så det så.

KRAM <3

Te-påse_01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.