Hur har ni det?

Hej raringar? Hur har ni det där ute i världen? Här är det bara fint. Ja, nog kan jag klaga om jag vill. Nacke, rygg och axlar har bestämt sig för att de inte vill vara vän med mig längre, lindrigt sagt. Men jag ska inte klaga över det. Visst kan jag välja att vara hemma från jobbet, men jag är inte sån. Inget blir bättre av att gå hemma. Så istället anpassar jag min arbetsplats och framför allt, tar hand om min kropp. Det blir nog bra det här.

Utöver detta har jag inga problem. Denna vecka består av massa roligt. Träning måndag, tisdag och onsdag. Dans på torsdag. Middag på Allstar med jobbet på fredag. Julgala på Coop på lördag. Kul med många inplanerade aktiviteter!

Mitt lillhjärta, Valter, har idag haft sitt första besök hos tandläkaren idag. Tur han hann få en tand innan besöket… 😉 Fast han var visst lite snål med att visa den lilla rackaren för personalen…

Nä, Nu ska jag packa väskan inför kvällens träningspass. Ha det fint!

Pöss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.