Humör och känslor

Det finns vissa dagar då människor helt enkelt inte är på topp. En del dagar är det många som är lite mer dämpade än andra dagar. Jag personligen har haft en jättebra dag och humöret har varit på topp. Jag har talat (och skrivit) glatt och livligt med de jag har haft kontakt med via jobbet. Jag tror också att mina kollegor (även de som var mycket less idag) har uppfattat mig som på ganska bra humör.

När jag kom hem var inte Mikael heller på bra humör. Men jag fladdrade runt och svamlade hit och dit, så tillslut såg jag även den ”rätta” Mikael titta fram.

Förutom mitt glada humör, så har jag haft två andra härliga känslor:

1. Jag kom hem från jobbet och hittade ett vykort i form av ett hjärta och med texten ”Du är bäst i världen mamma. Jag älskar dig” och på baksidan så stod text från min dotter. När jag läste det var min känsla lycka och värme. Jag blev mycket glad. Det lilla kan betyda så mycket!

2. Min andra härliga känsla var glädje. Efter jobbet cyklade jag ner till Snickarstrand och var vid hamnen ett tag. Där blåste det rejält och tårarna rann konstant. När jag kom hem och tittade mig i spegeln så började jag gapskratta. Jag hade inget som helst smink på plats. När jag åkte hade jag både eyeliner och mascara, men nu var dessa produkter utsmetade i svarta breda cirklar runt omkring båda ögonen. Vilken himla tur jag inte stannade och pratade med någon på vägen hem.
Jag undrar just om jag hade träffat någon, ifall den personen hade berättat hur jag såg ut… Förmodligen inte.

Jaha, nu ska jag uppdatera mig på fotoforumet. Vi hörs imorgon! Varma kramar!

032

149

En tanke på “Humör och känslor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.