HSF – Helhetssyn, Samverkan, Flexibilitet

Tjenare mina läsare där ute i cybervärlden. Idag har jag varit på kontoret som vanligt. Men det var bara halva dagen. Det andra halvan var jag på en av de årliga HSF-dagarna som Division Service har i början på varje år. HSF står för Helhetssyn, Samverkan och Flexibilitet. På dessa dagar åker vår divisionschef runt i länet tillsammans med andra i ledningen och berättar om vår division och våra framtidsplaner.

Denna dag blir ju helt klart vad man gör det till. Det finns dem som älskar dessa dagar och det finns dem som tycker mindre bra om dem. Jag måste ju säga att jag tycker de är ändå helt OK. Jag tycker om att träffa andra männsikor i divisionen. Jag tycker om att lyssna på vad som händer och vad som kommer att ske.

Pga frånvaro i växeln blev jag ensam att åka idag. De jag skulle gå med var av olika anledningar inte på jobbet. Men det gick bra för mig ändå. Eftersom jag åker runt en hel del så känner jag ganska många och det gör att jag känner mig inte ensam när jag far på sådant här.

Men herregud. Nu ska jag inte svamla runt på detta sätt. Det låter ju som om jag värsta jobbnörden. Vilket jag nog är…

En viktig detalj idag var dock att det var två tävlingar idag och nu kommer det… JAG VAR MED OCH VANN I BÅDA! Förstår ni…? Jag (mina lag) VANN!!! Den som vet vilken tävlingsmänniska jag är, vet vad detta betyder för mig!

Till middag fick vi dessutom fjällrödning. Helt otroligt gott. Chokladfoundant till efterrätt. Ja, förtusan… Det går inte att klaga på… 😉

 

 

2 thoughts on “HSF – Helhetssyn, Samverkan, Flexibilitet

 1. Anneli

  Hahhaha värsta jobbnörden..!! Joho de är du nog 😉 Men VA fick du åka alldeles själv..? Du får berätta i morgon när jag kommer (om hon inte får tillbaka sin feber) eller via mail du lär ju se 🙂
  Kan ju bara gissa HUR GLAD du blev när (ni) vann!!! Kram

  1. jenjo inläggets författare

   Jag tror till och med jag sa på filmen som spelades upp att jag var jobbnörd… 😛
   Jag ser ju om du dyker upp. Lillan måste vara frisk i första hand. Men hur som helst så hörs vi!
   Kraaaaaam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.