HSF, bussöverfyllnad, träning, cyklist

Idag, mina rara goa vänner, så var jag på den årliga HSF-dagen. Det är en träff som min divisionschef har och vi alla hennes medarbetare får träffa henne och andra i ledningen. Det är uppdelat så att alla ska kunna gå, och jag hade turen att få gå idag. Riktigt roligt, om ni frågar mig. 🙂

När jag skulle därifrån skulle jag åka buss och bussen var jättesen, men den kom till slut. Och när den kom så förstod jag varför den var sen. Jag har aldrig gått ombord på en sådan smockfull buss i Luleå. Jag kom inte ens åt ”blippgrejen” för att blippa mitt kort. Busschauffören var helt galen på alla som inte trängde ihop sig, men men… Jag tog mig hem iaf.

När jag väl var hemma blev det lite mat, ombyte och så for jag till stan igen. Denna gång lånade jag Töntis och körde faktiskt bil. Riktigt roligt. 🙂 Jag fick dock köra mycket mer än jag tänkt då det fan i mig inte gick att hitta en bilparkering. Tillslut gjorde jag dock det och hann precis in på passet. Vilket var BodyStep. Dvs man hoppar upp och ner på en bräda. Galet jobbigt, men galet roligt.

När jag sedan körde därifrån så var det helt otroligt nära som jag körde på en cyklist. Helt svarta kläder, inga lysen, inget reflex. Jag såg han inte förrän han nuddade backspegeln typ. Shit vad rädd jag blev. För det första ska man inte cykla på Mariebergsvägen, de cyklister som tror att det går bra, måste fundera på det igen, då vägen är för smal och ingen vägren finns. Men om man är ute i mörker, se för tusan till att man syns.

Och med det sagt, så avslutar jag idag och hoppas att ni har det bra!

KRAM <3

När jag var på HSF idag, så bjöds vi på frukt. Bra frukt dessutom då den var Fairtrade-märkt! BRA DÄR, Division Service och NLLfile[119929]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.