How do you feel the feeling?

Tjenare. Saknat mig? Det har jag… Eller jag har inte saknat mig, utan bloggen. Men jag tog en tid utan den. Helt medvetet, för det började kännas som ett stressmoment och då måste jag lägga av direkt. Frivilliga saker som känns som en stress, ska man bryta av direkt. Nu är allt bättre och jag har verkligen saknat att skriva här.

Vad har hänt medan jag varit borta? Ja, allt och inget. Det har varit jul och jag har haft mina kära barn och mitt barnbarn här. Var underbart. Jag har haft dater med kompisar, jag har haft dater med min sambo. Jag har slöat, ätit galet mycket godis och bara allmänt gjort massa små saker som inte har betydelse mer än att det har byggt på mitt energiförråd så det är smackfullt.

Eller ja, att äta godis och bara sitta på arslet bygger inga energinivåer, men sedan 12 dagar är jag helt sockerfri och det har verkligen byggt på min energi. Nu lever jag det ”hårda” livet i ex antal dagar till så att jag kommer ner i en någorlunda sommarform igen.

Om jag ids… För som en kär arbetskompis sa till mig: Gör det du vill och orkar, du är fin ändå. Så jag ska se till att jag är i den formen som gör att jag mår bra i alla fall. 🙂

Jag har lärt mig att vissa kan man inte lita på och man ska vara försiktig med hur man hanterar dem och hur man låter dem styra mina känslor och mina beslut. Jag tycker det är fruktansvärt fördjävligt när vuxna människor medvetet försöker skapa konflikter mellan andra människor, bara för att det är lite spännande. Men jag ska från och med nu se till att dessa människor inte får fram sitt budskap, för det är fult, elakt, barnsligt och fruktansvärt idiotiskt. Varför kan inte alla bara fokusera på att göra deras egna liv bättre, istället för att få andra att må sämre.

Ja, men ungefär där står jag just nu. Mycket blandat som händer och jag ska berätta om lite i taget. Ville mest bara säga att jag är tillbaka och hoppas att ni orkar läsa igen.

Tag hand om er alla härliga människor!

<3

Blandat-2

En tanke på “How do you feel the feeling?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.