Hösten är här

Ja, men då är det väl dags att ta tag med det här med bloggen igen då. Jag tog ju lite ledigt efter under semestern, och ja… Även några veckor efter den. Jag hade nog trott att jag skulle blogga lite under sommaren, men det blev inte. I sommar har jag verkligen inte gjort mycket alls om jag ska vara helt ärlig.

Jag har haft fem veckors semester. Och mina fem veckor var precis när det bästa vädret var här och hälsade på. En helt under sommar, för MIG, har jag verkligen haft. Mikael sa efter sommaren 2014 att om han skulle få uppleva något liknande igen en gång till under sin livstid, så skulle han vara nöjd. Inte trodde väl han att det skulle komma redan 2018 och dessutom vara ÄNNU bättre än 2014. 

Idag blir inget långt textinlägg utan jag tänkte bara ta tillfället i akt och visa hur min sommar har varit… 

Ha det gott så länge!

Håll till godo, men varning för rätt enformade motiv. 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.