Höst

Kan någon berätta för mig när hösten är här? För det känns så på morgonen nu för tiden… Kallt och mulet och blåsigt. Trist… Men vad gör väl det, båtlivet är ju inte slut ändå. Hela september brukar vi hålla på i alla fall. 🙂

Ikväll kommer det inte att bli något inlägg på bloggen, kan jag säga redan nu. Det är för att vi ska fara och handla och fylla båten redan ikväll så att vi kan åka ut direkt i morgon när jag slutar. Mikael ska oxå klippa till lite underlag som vi ska ha under dynerna där vi sover i båten så att det inte samlas fukt där. Har fått tips av våra båtgrannar hur vi ska göra, så det ska testas.

Det är inte många helger kvar nu med båten, kanske 6-7 stycken. Men men, det får väl räcka. Sedan vill man ändå inte vara ute när det börjar bli kallt och mörkt.

Hösten kommer att innebära lite förändringar i mitt liv. Jag ska ta tag i mat/motion ordentligt, min dotter flyttar till Härnösand, min son börjar sista året på gymnasiet och man vet aldrig hur det blir med mamma. Men all tid får ha sin gång och man får ta allt som det kommer helt enkelt.

Ha en bra dag alla!

En tanke på “Höst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.