Höst på Junkön

Godkväll…! Idag har det varit en intensiv dag på olika sätt. Det har varit möten och massor att göra. Det gillar jag, men när jag själv mest är sprallig och ofokuserad så blir det jobbigt. 😉

När jag kom hem så lagade jag och Mikael middag och matlådor. Alltid trevligt att göra det tillsammans. Nog för att jag brukar se på paddan samtidigt som jag lagar mat om jag är själv, men det är trevligt att vara i köket med någon annan oxå. 🙂

Efter det har jag skrivit i min bok som jag skriver lite olika texter i, plus att jag skrivit in min kalender och pysslat med den en hel del. Det var mysigt. Jag har dessutom pratat med min pappa i telefon och pratat om viktiga kommande saker. Jag kan tyvärr inte gå in på det just nu, men jag kommer så småningom berätta mera. 🙂

Hur som helst, jag kommer alltså inte att orka skriva så mycket nu, och det har ändå inte hänt så mycket här idag. Men därför tänkte jag att jag slänger in lite bilder från när jag och Mikael var på Junkön i helgen. Hösten är en av mina favoritårstider och att det dessutom är så vackert ute gör ju inte saken sämre direkt. 😉

Så ni får hålla till godo med dessa så hörs vi säkert i morgon igen.

KRAM <3

 

Så här ser vissa platser ut på olika ställen på Junkön. Här matas älgarna regelbundet.

I närheten av älgarnas matplatserna, finns ofta ett sådant här torn. Ser ni sambandet…? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.