Hmmm

Igår var det en person som sa, efter ett möte, att hon tyckte hon såg tårar i mina ögon, men hon förstod inte varför. Sedan läste hon min blogg och då förstod hon. Jag försöker verkligen hålla allt borta från jobbet och jag trodde jag lyckades, men kanske inte alltid.

Idag kan det hända att det inte gick så bra heller. Jag har en jobbig dag. Blir så less på allt som händer mig och de kring mig hela tiden. Jag hade sagt att jag skulle till mamma idag och kolla frysen (igen) men jag gjorde inte det. Jag orkade inte bara… Mamma är alltid ganska hård i orden mot mig. Alltid får jag höra att jag har fula byxor, ser fördjävlig ut i håret, att jag har stans fulaste solglasögon eller något liknande. Jag skrattar alltid åt henne, för det är min mamma det. Så har hon alltid varit.

Dock var jag helt slut efter jobbet och min misslyckade shoppingrunda, så jag vågade inte riskera att jag skulle svära tillbaka åt henne. Det har jag alltid gjort i alla år, men jag vill inte göra det längre. Tänk om just det blir det sista hon minns av mig?

Så jag for inte… Istället åt jag (inte enligt planeringen tyvärr) och sedan slängde jag mig på soffan. Där fick jag dåligt samvete för att jag inte åkte till mamma… Ja, vad ska man göra.

Jag gick ut och gick i en timme och inte är jag gladare nu. Så istället ska jag fixa en grej åt Fia, fixa matlådorna, duscha och sedan blir det ”Svenska Hollywood-fruar” i sängen.

Imorgon är det säkert en bättre dag.

Och i helgen får jag samla energi med denna raring

bild_01

4 thoughts on “Hmmm

  1. Ingela

    Jo, jag håller med Sofia, det är ok att ha dåliga dagar ibland. Man orkar inte alltid hålla uppe fasaden när det händer jobbiga saker omkring en…

    Kramar till dig min goa underbara vän o ”syster” <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.