Hemma

God kväll alla finingar! Hoppas att ni har det bra där vars ni nu än är. Här är det bara fint. Jag har precis slagit mig ner i soffan med en kopp te och slappnar av efter en ”borsta-av-resdammet-dusch”. Jag har fixat med katterna, packat upp väskan, gjort matlådor och dammsugit.

Vi har varit i Stockholm sedan i torsdags och haft lite semester. Resan har bestått av besök på marinor, båtmässa, shopping, massa mat och dryck och en del trevligt sällskap. Lite förluster har det blivit, av olika slag, men det jag inte kunnat fixa än kommer jag fixa inom kort. 😉

I lördags var vi på Stockholms Fisk och åt middag. Jag säger då det… Vilken MAT! Hur gott som helst! Jag åt fiskgryta och det var helt galet gott. Dit kommer jag garanterat gå tillbaka igen.

Vi hade tänkt gå på museum, men helt ärligt så ides vi inte. Så vi har promenerat runt massor idag och än en gång sett Stockholm från promenadvägarna. Jag gillar verkligen Stockholm, även om jag hellre hade sett att vi skulle haft bättre väder.

Ja, så det var lite kort om vad jag har gjort de senaste dagarna. Jag ska visa lite bilder, men inte idag. Jag har inte startat datorn och tömt kameran. Men inom kort. 😉

Ha det bäst!

KRAM <3

Fåglar i StockholmIMG_6121

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.