Hemma, omlott, serier

Hej alla vackra människor där ute! Hoppas ni har det bra idag, det har jag.

Jag vill börja med att tacka för alla fina kommentarer mm när jag skrev mitt förra inlägg. Det är fantastiskt vilket stöd man har därute, vilket man märker när man sträcker ut en hand. <3

Idag har jag slutat tidigt och mest pysslat på här hemma. Mikael jobbar eftermiddag, så honom har jag inte hunnit träffa. Men jag klarar mig bra själv också. Jag älskar ju att vara ensam och pyssla på med exakt det jag vill.

Jag funderade faktiskt på det idag, vad gör alla när de är hemma egentligen? Själv så städar jag och håller ordning (älskar att pyssla med sådant), surfar runt på nätet, läser böcker, myser med katter, fixar med datorn och så vidare. Jag har fullt upp hela tiden och har svårt att förstå de som är rastlösa hemma. Det är jag aldrig, men allt blir ju vad man gör det till. Eller rättare sagt vad man nöjer sig med.

Som sagt, idag jobbar Mikael kväll och imorgon jobbar han dag. Då är ju jag ledig så vi går lite omlott här hemma kan man säga. På fredag jobbar jag, men då är han ledig. Fast han planerar mest att vara med sin flickvän, så det går ingen nöd på honom. Flickvännen är alltså Lizz, som är vår båt, ifall någon undrar.

Jag har tyvärr börjat se en tv-serie. Jag avskyr egentligen tv-serier, för de tar så fruktansvärt mycket anspråk på min tid. Tid som jag kunnat göra andra saker, som tex fixa hemma, promenera eller liknande. Men trots detta så har jag ändå börjat se en serie, vilket skedde när jag åkte till Härnösand. Vampire Diaries är det. Tror det är en mer ungdomsserie, men jag är fast. Shit också… Nåja, känner jag mig rätt så kommer jag ge upp efter ungefär en säsong. Har bara sett alla säsonger på en enda serie och det är ju Sons of Anarchy. Inget slår den…

Nåja, med detta sagt, så går jag väl och ser ett litet avsnitt med vampyrer då. Passar på att önska er en underbar kväll så hörs vi snart igen!

Peace and Out!

Älskade Lillen Blandat-3

Blandat-4

TuplanerBlandat-1

Blandat-2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.