Hemma

Hejsan! Oj oj, jag har verkligen inte hunnit med bloggen på sistone. Mikael tar sådan himla mycket tid från mig när han vill umgås hela tiden. 😉 Nä, skämt o sido, det är kul att umgås och göra saker som vi båda trivs jättebra med, vara i båten. Men det gör ju att andra saker blir lidande.

Till exempel så hade jag helt missat att avslutningskvällen för ”min” grupp skulle vara ikväll. Jag har glömt att anmäla mig och allt… Helt galet. Nåja, jag får en sista chans att träffa gänget, och det är nästa vecka. Och DÅ ska jag vara där! 

Men tillbaka till vår resa till Luleå med Eleonor. Vi var ju i Öregrund och väntade in på att en lagning skulle torka innan vi åkte vidare. Då for vi till Stocka och tankade och åt lunch. Jättebra ställe att stanna för just dessa saker. Sedan körde vi upp till Härnösand för att träffa min kära dotter och min älskade dotterson. De kom till båten och Valter tyckte att det var en fin båt. Han påpekade att det även fanns en potta till mormor… (Dvs toaletten). Jag var oxå upp till Fia och Valter och kollade in deras nya fina lägenhet.

Efter det körde vi till Ulvön där vi stannade över natten. På morgonen efter så gick vi upp på Lotsberget och tittade på den fantastiska utsikten. Helt otroligt. Och vilket ställe Ulvön var. Så mysigt och fint.

När vi var klara med våra utflykter så körde vi till Skellefteå och in i gästhamnen där. Det blev lite strul då de hade lagt bryggor utanpå de bryggor vi skulle använda, trots att vi ringt och kollat att vi kunde stå där. Men tack och lov var det två män från båtklubben som såg oss och fixade en annan plats där vi fick stå för natten. 

Därifrån körde vi hemåt. Färden från Skellefteå var den värsta på hela resan så det gick rejält med sjö och båten gungade massor. Men jag kunde lägga mig ner och blunda så då gick det bättre. Närmare Luleå blev det bättre, men kallare. Vi körde in på Junkön och stannade där en stund. De hade inte öppnat för säsongen och dessutom skulle vädret bli sämre, så vi valde att köra hem till hemmahamn på kvällen.

Hela helgen har vi varit i båten, i Ettans båthamn. Det har verkligen varit mysigt och rogivande, om än vädret var riktigt dåligt. Mikael svor en lång harang i går (söndag), om att han inte ville bo uppe i ***helvetet och tyckte vi kunde köpa ett hus i Spanien, eller åtminstone flytta till Gävle. Riktigt hur han tänkte vet jag inte riktigt, men men… 😉

Idag har jag fått vara på mitt underbara jobb och göra det jag trivs allra bäst med där, jobba och strukturera. Insåg att hela veckan är fullbokad med jobbaktiviteter så denna vecka kommer oxå att gå snabbt skulle jag tro. 😉

Nåja, nu ska jag ta och fortsätta med min lilla Bullet Journal. Ha det gott så hörs vi snart igen.

KRAM 

Vi körde mestadels på vackert väder

Valter läste böcker när jag hälsade på

En liten seglare som fick motorstopp(!!) just innan han skulle lägga till

Joel kom förbi på vattenskoter som han kört från Kalix (galet kallt)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.