Helt vanlig torsdag

Tjenare alla monsterdiggare! Läget hos er? Bra hoppas jag. Hoppas också att ni njuter av att det är torsdag och imorgon fredag och det är den dagen helgen startar. Jag njuter av det i alla fall. 🙂

Idag har det verkligen inte hänt så mycket speciellt… Jag har jobbat som vanligt. Just nu har jag otroligt mycket att göra. Det är mycket av mitt vanliga jobb, men det är också mycket inför en uppgradering som ska ske. Vi ska byta program och system och massa grejs. Så jag planerar utbildningar, svarar på massa frågor via mail och telefon och jag bara allmänt försöker få ihop saker och ting. Jag klagar inte, absolut inte, men det är väldigt mycket att tänka på. Så idag när jag hoppade in i växeln ett tag, så var det skönt att lägga bort fokus det och koncentrera mig på en sak!

Efter jobbet så var jag förbi Mallan med hennes saker som hon beställde från IKEA och sedan for jag och Mikael och handlade Det gör vi alltid på torsdagar när han jobbar fm, och så även idag.

Väl hemma åt vi och sedan har vi hamnar framför varsin dumburk. Tv/dator… Det är något som kallas hockey på tv, så jag är inte så intresserad av att sitta där inne. Därför satte jag mig på kontoret vis min stationära dator istället.

Men ja, med andra ord kan jag inte säga mer än att det är en helt vanlig torsdag i det Bergströmska/Jonssonska hemmet. Imorgon som sagt fredag, tack och lov för det… 😉

Ha det superbäst nu mina raringar. Hörs snart igen!

KRAM <3

En av mina kompisar som jag hängde med på båtmässan… 😉Foppa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.