Hello :)

Tjenare! Hoppas att ni har det bra! Det har jag. 🙂 Jag är lite trött idag, jag vet inte riktigt varför men trots att jag steg upp utan problem så kände jag efter några timmar att jag var ganska trött och seg. Och det höll i sig hela dagen. Just det är ju lite irriterande, men i övrigt är det bara fint.

Det var tänkt att jag skulle träna idag, men av olika anledningar blev det inte så. Istället så åkte jag med Cissi och när jag sedan kom hem så satte jag igång en serie på Netflix och gick på bandet ett tag.

Mikael var och besökte flickvännen efter jobbet, så det tog ett tag innan han kom hem. Vilket passade bra när jag var lite trött och ville vara lite för mig själv. Så efter jag hade motionerat och duschat så satte jag mig i soffan och fortsatte se serie och virkade på min uggla tills han kom hem.

Efter middagen så fortsatte soffbesöket och här kommer jag stanna tills det blir sängdags. Inget mer exotiskt än det händer hos mig. Hoppas ni andra har en mer händelserik kväll, om det nu var något ni önskade. 😉

Hör snart igen!

KRAM <3

Valterimage

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.