Helgslut

Oj så fort den här helgen gick. De brukar ju alltid göra det, men den här gick lite extra fort för mig. Inte för att det gör något för det har varit en underbar helg.

I fredags var vi bara hemma. Vi hade besök av Robin och Wilde då Mikael hjälpte honom med något till Wildes säng. Vi gick i säng tidigt, för Mikael skulle ju jobba tidigt. Det vill säga klockan 06 på lördag.

Jag tänkte ha sovmorgon på lördagen men vaknade 8.30 och kunde inte somna om. Gissa hur irriterad jag var. Jag som alltid sover till 10-11 annars… Nåja, det var som det var. På dagen städade och fixade jag med lite av varje och vid 15.30 åkte jag in till stan. Jag gick på Friends och mötte upp Pling och några till.

Vi satt där i drygt 2 timmar innan vi åkte till Coop Arena för att käka lite. Mikael mötte upp oss där när han slutat jobba. Vi åt buffen och hade jättetrevligt. Klockan 20 började Orup. Jag och Ingela var nog de i vårat gäng som tyckte bäst om showen, men lite less var man i mitten då de sämsta låtarna spelades. Fast vi gjorde det till en riktigt jättebra kväll.

Idag har jag tagit det ganska lugnt. Har varit på en promenad, men annars har jag mest kikat på en ny JÄTTEBRA serie, White Collor. Jag gillar ju inte serier, men den här fungerar att se även om man inte ser så ofta.

Jag har också bakat lussekatter idag. Mikael ville så gärna ha lussesemlor ikväll så då bakade jag lussekatterna åt honom. Han har ju jobbat två tolvtimmarsskift i helgen så han är värd lite smaskens.

Nu har vi precis ätit middag och ska se lite film innan det är sovdags. Hoppas er helg också varit bra.

KRAM <3

Jag och Ingela lekte lite med Snapchat i lördagsjag-och-pling_01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.