Helgmys

I fredags jobbade jag som vanligt. Jag var på betydligt bättre humör, men tyvärr ville mitt huvud berätta att det fanns. Jag hade helt fruktansvärt ont i huvudet hela dagen. När jag kom hem hade Mikael fixat middag och efter en stund hemma försvann min huvudvärk tack och lov.

Fick sedan mig ett gott skratt åt en vän som börjat med kampsport och som sms:ade mig och berättade om hennes bravader i träningshallen. Helt underbart. Jag tycker oxå det är underbart att en vuxen kvinna på över 40 börjar att träna kampsport trots att hon inte gjort det tidigare. Det är aldrig för sent vet ni… 😉

I lördags åkte jag och Mikael till stan och gjorde lite ärenden. När vi vara klara gick vi på Sense och tog ett glas vin innan vi gick på Friends och åt en sen lunch. När vi väl kom hem så kom tyvärr min huvudvärk tillbaka. Vi gjorde jättegoda enchiladas till middag och sen sov jag på soffan mer eller mindre hela kvällen.

Idag vaknade jag upp till en dag helt utan huvudvärk och med humöret på topp. Underbart! Mikael for till Smedsbyn och skulle hjälpa Robin med saker och ting medan jag stannade hemma. Började med att ha lite spa för mig själv och sedan letade jag reda på min virkning och började på min kära uggla som jag tänkte göra. Jag har även bakat från Lailas bok, blev både saffransskropor och blåbärsbullar.

Nu ska jag bara softa på resten av kvällen. Kanske se en film eller nått. 🙂 Ha det bra ni med!

KRAM <3

Mys på Sensevin-och-bak-1

Saffransskorporvin-och-bak-2

Blåbärsbullarvin-och-bak-3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.