Helgen

Min helg har verkligen inte varit i ett ”nyttigt” tempo. Det har inte blivit mycket nyttigt gjort alltså… Jag sov till 11.30 på lördagen. Då hade jag sovit i 14,5 timmar. Jag var helt slut… Mikael sov lika länge som jag! Det är mer otroligt, men det kan jag förklara med att han inte är helt frisk.

Var på bio i fredags och såg ”Hypnotisören”. Jag tyckte den var seg och långrandig. Dålig var den inte, men jag borde inte ha sett den på bio. Jag tror jag hade förväntat mig mer. Boken är så himla bra och jättespännande, men inte filmen. Det grinades, och det väntades, och det skreks lite mellan varandra. Emellanåt dök det upp lite spänning men LÅNGT ifrån så mycket som i boken. Jag brukar aldrig ha problem att se filmer där jag redan läst boken och vet hur den slutar. Men i filmen hörde jag folket runt om mig i biosalongen gissa hur den skulle sluta, ganska tidigt i filmen. Så… nja… Dålig var den inte, men verkligen onödigt att slösa 110 kr på den. Läs boken istället, den är SÅÅÅÅ mycket bättre.

På lördagen var vi runt och kollade lite på Åke Eriksson (mercedes-butiken i stan). Vi var på Storheden och lämnade in lotto, fikade och handlade. Sedan var typ dagen slut och vi gjorde lite god middag och sedan blev det tv resten av kvällen.

Idag söndag har vi städat lite. Vi har varit till Lena o Peder och kollat lite på hur det gick för dem att städa, plus att vi fick lite kaffe där. Var även till mamma och rensade lite skräp hos henne. Sedan har jag inte gjort så mycket för utom att jag lekt lite vid datorn.

Träning ikväll. Känns tungt, men jag SKA DIT! Och så var det med det!

Man drömmer sig tillbaka till älskade Brändöskär ibland…

 

En tanke på “Helgen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.