Helgen, vit jul, godis.

Har inget speciellt att berätta idag. Ja, jag var med ”my girls” i Piteå i helgen och shoppade. Mycket trevligt och roligt, även om just jag inte shoppade speciellt mycket alls. Tomten Clas flyttade hem till oss, och det var mysigt. Även om katterna försökt leka ”mörda den vita glada tomten”-leken… Men jag tror Clas vann, för de låter honom vara i fred nu.

I övrigt har vi mest handlat, bakat, julpyntat och myst på här hemma i helgen. Min helg har varit jättebra helt enkelt.

Idag har jag varit på stan och letat en vit, helst lite julig duk, till min julinredning här hemma. Jag har ju valt att byta allt röda kring julen, till vitt och silver. Det känns fint och lite lyxigt, men jag har ju inte så mycket att sätta fram än. Dessutom lever jag i en renovering, där vardagrum och rummet mellan det och köket, är bortrivet. Men jag kämpar på och sätter fram ljus, stjärnor och dukar hela tiden, medan Mikael plockar bort varje gång han ska fixa med något. 😉

Vi har ingen gran, på grund av katterna. Och jag vill faktiskt inte själv ha någon heller. Men OM vi hade haft det, så hade den varit fylld med massor av vita och silvriga pumlor. Tänk er så fint va? 🙂

På tal om vitt… Finns det vita julstjärnor? Julstjärna som i blomman alltså… Det vill jag ha. Givetvis inte äkta, för även om jag vill strypa katterna när de leker med mina tomtar, så vill jag ju inte de ska dö på riktigt. Men en vit fejkad julstjärna skulle passa perfekt bredvid Clas på köksbordet.

Jag är helt galet otroligt godissugen just nu i detta ögonblick. Men vi har inget godis hemma. Förutom Mikaels choklad, men det kan jag inte ta för han märker ju om man ens tittat på det. Kanske jag kan skylla på katterna, om jag tar en? 😉

Den 7:e januari ska jag helt och hållet sluta äta godis. Jag är ju en sådan ”allt-eller-inget”, så jag äter tills det tar slut. Kan inte bara ta en eller några. Så godis ska jag sluta med, men inte före de stundande helgerna. Jag har en arbetskompis som också slutat äta smågodis, men hon tillåter sig äta skumtomtar. Jag frågade om det var för att de inte var så små (som i smågodis), men hon bara skrattade till svar.

Nähä, nu ska jag skriva ut lappen till Mikael om att medlemsavgiften till båtklubben ska betalas, jag ska hänga tvätt och sedan stänga spjäll i kamin. Efter det myser jag nog ner i sängen och läser.

Peace and out

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.