Helgen som varit

Tjenare! Läget med er idag då? Här är det bara fint. Har precis slagit mig i soffan efter en intensiv och härlig helg.

I fredags var jag själv hemma på kvällen. Mikael var nämligen på AW med sitt jobb och jag myste hemma med dator, surfplatta, tv, telefon och två rara katter. Sms:ade en del med flera människor och satt även och kollade i receptböcker. Dessutom var Robin förbi. Så jag hade fullt upp kan man säga.

Jag såg även klart Sons of Anarchy. Jag har sparat de sista avsnitten, för jag ville liksom inte att det skulle ta slut, men nu var det dags att ta ett avslut. Med sorg i hjärta och tårar i ögonen har jag nu tackat adjö till en av de bästa serier som gjorts, enligt mig.

Igår lördag, så var jag och Mikael iväg på en massa ärenden. Bland annat var vi till Lizz och packade in alla saker i köket. Vi var även på Storheden och rände runt tills dess att Mikael blev less.

På kvällen var det dags för lite bubbel och go’saker då det var dags för Eurovision songcontest 2016. En härlig show och riktigt kul att se alla bidrag, förutom att den som vann var så fruktansvärt dålig. Jag fattar ingenting. Men Sverige kom 5:a och det var ju bra i alla fall. 🙂

Idag har vi oxå varit och ränt. Även idag har vi varit till båten, den här gången för att fixa klart i toaletten, bädda och göra i ordning med alla textilier. Vi var även på Storheden idag och köpte en milkshake (istället för den ständiga söndagsglassen) och vi var även och köpte en blender och en ny stekpanna.

Sedan har jag storstädat i köket, speciellt spisen, ugnen och fläkten, medan Mikael tvättade bil och motorcykel. Han blev dessutom körsugen, så han tog Anastasia ut på en sväng. Men när han kom tillbaka så sa han att det var kul, men nu var han nöjd med mc-körning för det här året. Han är på långa vägar lika sugen som jag. 😉

Nu har jag haft lite hårtvättning och annat smått och gott på gång här i kväll. Mikael ser på hockey, men jag tror han måste slå av snart, för det kan inte vara bra för honom att vara så upprörd som han är nu.

Hoppas alla ni haft en underbar helg och att ni njutit av den lika mycket som jag.

KRAM <3

Pojkarna har mest haft slappa-läge i helgenimage

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.