Helgen som blev av

Vi trodde att denna helg skulle försvinna till vädrets gudar, då prognoserna visade på väldiga vindbyar och regnskurar. Mikael, som vägrar tro på sådant förrän han är mitt uppe i det, sa att vi far ändå. När vi kom till hamnen var det nästan vindstilla och regnet hade precis slutat. Så det blev en härlig färd ut till Junkön.

Och så fortsatte det. Helgen bjöd på ett fantastiskt väder, med tanke på årstiden, och vi har verkligen haft det härligt. Jag hade en jobbig vecka förra veckan, och var helt slut. Så jag har tagit igen mig till tusen. Helgen har bestått av långa promenader, bastu, film, läsning och vila. Verkligen välbehövligt.

Vi var helt ensamma på Junkön. Eller inga andra fritidsbåtar i alla fall. Fiskarna och öborna såg vi ju till. På söndagen vaknade jag av ett antal röster som pratade utländska. Nämligen thailändska. Junköfiskarna har ju ett gäng thailaändare som jobbar med att klämma löja och den säsongen började just på söndag. Så thailändarna som satt på bryggan, väntade på att fisken skulle komma.

Jag måste säga att den här helgen har varit precis det jag har behövt. Jag är inte helt kurant, vilket jag verkligen inte var förra veckan, så jag behövde vila upp mig. Idag vaknade jag pigg och glad och var verkligen laddad för en arbetsdag. Jag har oxå känt mig verkligen i toppform och det gillar jag i massor!

Nu ska jag sätta mig här och se lite på tv, innan dagen är slut för denna gång.

Hoppas ni alla där ute har haft en jättebra helg!

Peace and Out!

Mikael fick äntligen testa sin gasolvärmare, men egentligen hade den inte behövts. 😉IMG_3271_02

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.