Helgen och blåsigt väder

Åh vilken lugn och skön helg jag har haft. I fredags hämtade Mikael mig från jobbet och vi for och handlade. När vi sen kom hem och jag kom in genom dörren så blev jag oxå kvar innan för dörren fram till klockan 18 på söndag kväll. Jag gick ut med soporna två gånger, men inget mer.

I lördags var Mikael och hjälpte Per-Åke i båtgaraget och sen var han i vår båt en sväng. Jag var hemma och var småpysslade men var som trött hela dagen. På kvällen hyrde vi senaste Pirates-filmen och såg den, men jag var i säng sen vid 22-tiden.

På söndagen så for Mikael igen iväg tidigt. Denna gång skulle han till Likskär och hjälpa till att fixa bryggorna inför vintern. Jag följde givetvis inte med, utan jag var hemma och storstädade hela huset. Mycket mer energi denna dag än under lördagen. 🙂 Jag var och tränade på kvällen och det var riktigt roligt.

Idag var det ju arbetsdag igen. Man var ju inte så sugen att gå ut när man hörde hur vinden ven och regnet slog mot fönstren, men det var bara att he sig ut. Under dagen så försvann regnet men blåsten gav sig inte. Det blåste (och blåser fortfarande) rejält mycket.

Så egentligen blev jag inte helt snopen när jag såg trädet på våran gård som hade brutits av. Det var en björk som gått av och som lyckligtvis föll över staketet mot skolan, och inte mot varken huset eller bodan som det stod nära… 

Ja, spännande saker händer även en helt vanlig måndag.

Nåja, nu ska jag faktiskt ta och slappa här i kväll. Ha det bra nu alla raringar!

KRAM <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.