Helgen

Tjenare på er! Har helgen varit bra? Det har min varit. Men precis som vanligt har den gått alldeles för snabbt.

I fredags när Mikael hämtade mig så for vi till Storheden och gjorde en del ärenden. Sedan åt vi på MAX innan vi drog iväg bort mot Smedsbyn för att hälsa på Mikaels barn, sonhustru och barnbarn. De åker bort över julen så vi bytte lite julklappar med dem. 

På lördag steg jag upp tidigt för att fara på spinning. Det är ju helt fantastiskt att få komma iväg och träna så där på förmiddagen. Man mår så bra efteråt. 🙂 Sen for jag hem och duschade och gjorde mig klar innan vi drog till Storheden (igen) för att göra ärenden (igen).

På kvällen eller sen eftermiddag i alla fall, for vi på bio. Vi såg ”Fantastiska vidunder och hur man fångar dem”. Alltså jag säger då det, vilket film. Vilken fantastisk film. Jag ÄLSKADE den. Det är ju lite magi och lite fantasi och en massa fantastiska scener. Jag älskar sådana filmer och denna var klockren. 

Idag har jag haft en ganska soft dag. Sett skidskytte och längdskidor. Sett lite film. Men jag har även gjort köttbullar och städat en del. Nu sitter Mikael och kollar på paddan, medan filmen Skyfall går på tv:n. Katterna myser framför brasan och jag har kvalitetstid med datorn. Imorgon ny arbetsvecka, 4 dagar kvar att arbeta innan jul. 🙂

Ha det bra alla raringar. Vi hörs snart igen!

KRAM <3

Wilde

 

Asko

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.