Helgen

Har eran helg varit bra? Det har min varit. Verkligen!

Helgen började med middag med mina härliga kollegor. Vi åkte till Boden och gick på en restaurang som heter The Bull. Det var verkligen hur trevligt som helst. Maten var bra, restaurangen var bra, personalen var bra. MEN, det som var det viktigaste var att vi som grupp hade så trevligt. Det finns bara en nackdel och det var att de stängde kl. 22 så då skiljdes vi åt, men det kändes som om vi bara suttit typ 30 minuter. Fast vi faktiskt satt i fyra timmar.

Sedan på lördagen var vi och valde ut golv till sovrummet, vi bestämde oss för vilken sänggavel vi ska ha och vi småfixade lite hemma. Sedan begav vi oss iväg till Coop Arena och Julgalan. Vi var med MIkaels jobb och det var verkligen hur kul som helst. Vi satt med ett par som jag inte träffat tidigare, men de var väldigt roliga och ett bra sällskap.

Eter showen så valde vi att fara hem, trots att vi hade kunnat stanna flera timmar till. Men klockan var vid 00.00 så det räckte gott och väl.

På söndagen så började kylan komma, men vi gav oss ut på en lång promenad medan solen fortfarande var uppe. Sedan gjorde vi massa nytta här hemma, så när vi hade ätit middag kunde vi sätta oss i soffan och se på film med gott samvete.

En bra och trevlig helg! Och jag tror att den kommande kommer bli minst lika bra. 😉

Peace and out!

Min mat i fredags. (Ber om ursäkt för dåliga mobilbilder)
Till förrätt, charkuterierimage

Till huvudrätt, tonfiskimage

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.