Helgen

I helgen har jag och Mikael varit på O’Learys med våra närmsta båtvänner. Vi hade så himla trevligt. Vi började hos Tobbe o Anna-Lena med lite glögg och småprat innan vi gick till O’Learys och mötte upp Bernt och Ingrid. Vi åt gott, såg hockey och pratade minnen och kommande tider. När kvällen var över för de vuxna och ungdomarna tog över O’Learys, så gick vi vidare till Bishop Arms innan vi tog nattbussen hem. En kille och en kvinna började dansa mitt i busen till den högljudda dansbandsmusik som busschauffören spelade. Det blev så underbart härlig stämning i bussen. Och jag vet, man bör sitta fastspänd, men det gör ju väldigt få. Det är ju mycket vanligt att man står i bussar, och då är man inte heller fastspänd. Så jag lägger ingen vikt på det, utan jag tycker bara att hela grejen var härlig.

I fredags var vi och handlade. Jag kom till affären mycket snabbare än Mikael, så jag hann plocka ner en hel del ljus, ljuslyktor och annat smått och gott. Jag vill nämligen ha en vit och silvrig jul här hemma. Mikael tycker att det vi har duger väl…
Men jag plockade ihop det jag ville ha och scannade in det snabbt. Självscanning, ni vet… Tänkte att Mikael kommer inte märka något förrän vi kommer hem och då är det liksom försent. Min plan såg ut att fungera perfekt. Väl framme i kassan så hade han fortfarande inte märkt något. Men plötsligt så hände det… Vi fick avstämning! Vi som inte fått det på huuuuuuur länge som helst, fick det just denna gång. Jag försökte förklara för Mikael att jag kunde fixa det själv. Han kunde gå iväg… Men han skulle prompt hjälpa till. Inom kort hör jag honom säga:
-Men vad är det HÄR för något?
Han hade hittat ljusen… Kassörskan blev lite orolig att något var fel, men jag bara skyndade på henne. 😉 Nåja, jag fick i alla fall ljusen med mig hem och väl på plats tyckte Mikael de var fina.

Nähä, nu måste jag surfa vidare ut på nya äventyr i Internet-världen. Och så ska jag drömma mig bort till sommarkvällar som den som vi hade nedan… Ha det jättebra nu, alla!

625

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.