Helgen

Min helg var JÄTTEMYSIG! Jag kan inte säga annat. Jag är så nöjd med den, trots att den inte tillbringades ute till havs.

På lördagen tog vi bilen till stan och var på Granec och strosade runt på stan i flera timmar. Träffade vänner och bekanta och hade en riktigt avkopplande dag. Vi lyckades till och med fara och handla utan att Mikael blev irriterad på mig över att jag skulle kolla på allt. Vi avslutade med en koransk/japansk/amerikansk krigsfilm (som var MYCKET bättre än det låter), och mumsade på jordgubbar tillsammans med rosévin.

På söndagen cyklade vi in till stan och var på fik, strosade i hamnen, åt lunch på hamnrestaurangen, strosade runt och var i parken och tittade på lite artister. Framför allt underbara Anja Storelv och hennes band. Jojk måste upplevas ”in real life” för det är såååååådan känsla i den musiken och den känslan får man bäst i verkligheten. Att Anja själv är en bekant som jag känner och vet att hon som person är dunderhärlig, är bara en bonus.

Vill bara påpeka att jag faktiskt startade lördagen med ett springpass på löpbandet. Plus att jag cyklade till stan igår. Så nu har jag börjat motionera, TROTS alla mina ursäkter. Jag har gjort en deal med min dotter, men jag undrar om hon verkligen startat idag som hon lovat…??? Jag har inte motionerat än idag, och klockan är efter 21. Så det är bara att hiva sig ut nu…!!!

En vovve på bryggan

055

 

 

 

6 thoughts on “Helgen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.