Helg

Det har varit mycket den här veckan. Mycket på jobbet, mycket privat och VÄLDIGT lite tid för mig själv. Jag är ju en person som behöver vara ifred ibland (ganska ofta) och därför passar det mig mycket bra att bo tillsammans med en person som jobbar kväll varannan vecka, men denna vecka har jag knappt känt av att Mikael varit borta…

Nu ikväll är jag i båten och slappnar av och ska komma ner i varv ordentligt. Imorgon har jag semester och Mikael har en ledig fredag. Då kommer vi att åka till Piteå, Svinöra, för att tillbringa helgen där. Vi får med oss båtvänner och jag har förhoppningar om att helgen kommer bli helt fantastisk. Ni vet… Skön, avkopplande, energisamlande och rolig.

Mikael jobbar ju ikväll och jag vet inte hur många gånger han har ringt sedan jag kom hit. Jag tror att han är lite avis på mig… Men han får ju komma inatt iaf.

Ja, det blev kanske ett trist inlägg detta. En massa ord, men inte mycket sagt egentligen. Man kan oxå kalla det ”överarbetad hjärna” för jag är iaf spik nykter, Hoppas kunna komma med roligare inlägg från Svinöra. Annars så hörs vi väl på söndag/måndag-någon gång!

Ha en trevlig kväll alla. Nu ska jag bädda ner mig och läsa. Somnar jag, så somnar jag. Spelar ju ingen roll… Jag har ju ändå helg,

Puss på er!

Det tråkigaste med att vara ute med båten är att man saknar pojkarna!

 056

 

 

004

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.