Helg på land, massage och båtupptagning

Jaha. Fredagen den 12 maj var den senaste fredagen jag var hemma innan denna fredag den 6 oktober. Det var en mycket konstig känsla att sitta hemma i soffan en fredag. Otroligt att man vänjer sig med vad man brukar göra. Men det bästa av allt var att jag fick jobba en HEL fredag. Jag fick vara på kontoret HELA dagen. Jag älskade det. 🙂

I lördags var Mikael till båten och gjorde, ja vad han nu gjorde. Städade och fixade. Jag själv tog bussen till stan och shoppade lite innan jag hade tid för massage på Savoy. Det var fantastiskt härligt, även om jag får lida för det idag. Min kropp mår inte så bra efter massage och det är ju besvärligt, men massagen är ändå värd det.

Jag hann gå någon timme till på stan innan jag gick en sväng till båten och insåg att Mikael var långt ifrån färdig. Så jag tog bussen till Storheden och började handla istället. Vi åt god mat och hyrde film på kvällen. Hemma. Konstig känsla.

På söndagen var det då dags för upptagning av båten. Jag skjutsade Mikael till hamnen och han körde båten till upptagningen vid Karlsvik. Jag tog bilen och mötte upp honom och de andra där. Sedan lyftes Eleonor. Vi har aldrig lyft henne så det var lite spännande. Man måste ju liksom veta att remmarna kommer rätt så den inte tippar. Jag menar, det är två tunga motorer längst bak och balansen måste vara rätt. Hela båten vägde 9 ton sa han som lyfte. Så det är många kilon på två remmar…

Mikael stannade kvar och tvättade av båten, men jag for på Storheden och sen hem och donade. Herregud vad man hinner mycket hemma när man är hemma på dagen, istället för att bara ha vardagskvällarna. När Mikael ringde så for jag och hämtade honom, hem och åt och så blev det träning på kvällen.

Så, det har varit mycket fläng och grejs hit och dit, men jag har i alla fall fått vara hemma denna helg. Åtminstone på kvällarna. Nästa helg blir nog inte lika intensiv, för efter nästa helg så har jag tre helger med massor av ”att göra”.

Men ha det bra så länge!
Kram <3

Jag var på massage på Savoy Spa

 

Det är så mysigt där

 

Stämningsfullt

Mikael framme vid upptagningsplats och Urban hjälper till

 

Uppe i luften! Nervöst

Eftersom vi aldrig haft henne på denna vagn, så var det oxå nervöst ifall hon skulle passa.


Men allt gick bra. Här står hon utanför garaget hon ska in i. Mikael tvättade henne såklart innan.

Märkta på:,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.