Helg och rosa

Min helg var fantastisk, igen! Vilket liv jag lever som har så lyckliga helger hela tiden… 🙂

I fredags for vi till Junkön med båten. Där träffade vi ett par som hette Björn och Jenny. Vi umgicks med dem och deras vänner hela kvällen. Riktigt trevligt. 🙂

På lördagen åkte vi ut till Kallaxön och hälsade på Gunnar o Mona. Där var vi bjudna på surströmmingsmiddag tillsammans med grannarna och Monas son. Grabbarna bastade, men jag och Mona satt nere vid havet, vid en öppen eld och hade det bra. Det blev kolsvart ute, men det var ändå varmt och inga mygg. Kan knappast bli bättre.

Så min helg har varit jättebra och jag är mycket nöjd med den. Dock kan jag inte påstå att jag hinner något. Herregud! Jag hinner ingenting hemma och det stör mig lite grann. Men samtidigt… Städa och få i ordning får man göra under vintern.

Idag tog jag iaf ett beslut. Jag valde att köpa min dator som jag velat ha en längre tid. En rosa dator. Jag har blivit kallad en redhead-bitch i många år. (Jag är ju egentligen rödhårig). Det gjorde att jag vägrade gilla rött, men under den senare tiden har rött kommit sakta och säkert i mitt sinne. I våras var det plötsligt något som hände och jag började älska rosa.

Det kan bero på att håret blev färgat svart och att rosa då passar bättre till mig, än om jag är rödhårig, men jag vet inte. Det om är viktigt är dock att jag numera gillar rosa, massor! Så pass att jag faktiskt köpte mig en rosa dator, rosa mus och rosa datorväska, när jag ändå skulle köpa mig en ny bärbar dator. Den är så underbart fin! Jag älskar den redan!!!

(Ingen bild idag då jag inte har fixat in några bilder i denna nya FINA dator ännu)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.