Helg, duschtvål, serier, böcker

Hallå där! Hur har ni det? Jag har det bra. Helgen har varit full av trötthet, så jag har nästan inte orkat med något av allt jag har velat göra. Jag var och tränade i lördags, men det var också det enda jag gjorde.

I lördags hade Inpuls en speciell dag med lite annorlunda pass, så jag tränade Tabata och Step/styrka. Så himla kul måste jag säga. Mikael jobbade, så det var ett ypperligt tillfälle för mig att ha jenjofokus (dvs. fokus på bara mig).

Jag var även in på Bodyshop och shoppade gudomligt doftande duschtvål. De hade extrapris och jag hade bonuscheck, så det blev inte alls dyrt för mig. Jag älskar lite mer lyxiga duschtvålar, än de man köper på typ Ica, men att köpa tvål för 200 kr/flaska är kanske inte optimalt i det långa loppet. Men det är ju kul att ha dem på helgen om inte annat.

Utöver det har jag inte alls gjort mycket i helgen. Sett klart serien Scorpions och även sett klart serien ”Ett år med Gillmore Girls”. Nu är jag lite i valet och kvalet över om jag alls ska se en serie. Men jag gillar att ha på det hemma när jag donar. (Jag sätter igång den på plattan och bär med mig den när jag gör något). Jag vet inte riktigt vad jag ska se om jag ska se något. Håller på med White Collor också, och den är ju bra. Men jag blir lite less efter något avsnitt. Vet inte varför.

Jag brukar egentligen alltid lyssna på ljudböcker hemma, men nu lyssnar jag på en serie om Pastor Viveka. Den gillar jag absolut inte. Vet inte vad det är, får liksom inget intresse att fastna. Konstigt, då många gillar den. Mikael gav som förslag att jag skulle sluta lyssna och börja på något annat, men det går ju inte. Har man börjat, så lyssnar man klart. Punkt. Har halva sista boken kvar nu, så sen får jag börja på annat.

Så har ni tips på serier eller böcker, så kan ni välj hojta till! 🙂

Nä men… Då ska jag väl ta och fortsätta här då. Med att elda och dona. Mikael jobbar em, så jag är själv på kvällarna hela veckan. Men det är rätt skönt det med… 😉

Ha det bra raringar!

KRAM <3

Denna doftande tvål har hamnat i min ägo

Märkta på:,,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.