Hej!

Hej raringar! Jag tänker inte ens påpeka hur länge sedan det är jag skrev. Men ni som följt mig ett tag vet att det här bloggeriet går i vågor. Nu känner jag mig laddad igen.

Jag har varit lite låg ett tag. Känt mig tröttare än jag känt mig på länge. Ingen ork och ingen vilja att göra något. Jag fullkomligt HATAR det. Jag vill verkligen göra saker och orka med det ena och det andra. Men eftersom jag vet hur min kropp fungerar, så har jag denna vecka åter igen börjat äta järntabletter. Det känns som om det fungerar.

Idag har jag haft en intensiv dag. Först på kontoret för att jobba lite, och hälsa en ny telefonist välkommen. Sedan på möte med ett företag som säljer headsets. Från kl. 10-14.30 höll vi på (del av detta var en gemensam lunch), och tiden gick i ett ordentlig huj. Sedan jobba på lite grann innan jag tog bussen in till stan för att hämta medicin till mamma och sen… Sen kom höjdpunkten på hela dagen!

Jag hade nämligen en middagsdate med en av mina kusiner. Hon bor i Skellefteå, men pluggar i Luleå delvis. Så idag bestämde vi att träffas. VI gick på Friends of Bo och åt middag. VÄRLDENS mackor, en lax och en räk och så delade vi. Jag och Katta pratade om allt möjligt. Liv, död, släkt, barndom, sjukdom, ljudböcker, skrivkurs, fotografering, drömmar, båtturer, mc-klubb, rökning, minneskartor och att hon minns att min pappa som ung såg ut som Elvis Presley. För att nämna något…! Vi hade kunnat prata i flera timmar till, men allt har ett slut och så även tiden innan bussen gick.

Imorgon är en annan intensiv dag. Lite kontorsjobb, en redaktörsdag på Landstingshuset och sen har jag bokat en tid för massage. Det ser jag fram emot.

Ha det bra alla! <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.