Hej på er!

Oj då, jag ber om ursäkt för det oplanerade blogguppehållet som råkade bli. Men jag har pysslat med så mycket annat så det har inte blivit av med bloggen. Men jag har inte glömt er. 😉

Hoppas att er helg har varit bra och att ni har varit utomhus och njutit av att vara lediga. Jag var utomhus, den där halva minuten det tog att gå till och från soptunnan i lördags. 😉 Utöver det så har jag faktiskt inte varit utanför dörren. Det har ju inte varit så bra väder, men dessutom så har jag haft fullt upp här hemma. Storstädade i lördags (med Bill gående i hasorna på mig hela tiden, förutom vid dammsugningen), och i söndags höll jag på med filmer och foton mest hela dagen.

På lördagskvällen så såg jag mello. Givetvis. 🙂 Jag älskar verkligen mello och vill verkligen inte missa något avsnitt. Jag har en vän som hatar mello och gör allt för att terra mig hela tiden, men han skulle nog inte gilla det vilken musik som än spelades. Däremot hör jag otroligt många som säger att de orkar inte se för det är så dåliga låtar den här gången.

News Flash: På mello är det ALLTID dåliga låtar.  I alla fall den största delen av dem, det är ju det som är hela grejjen!

Jag tycker det är charmigt med hela konceptet och allt glitter och glamour och jag gör det till en fest. På samma sätt som många har fredagsmys med Idol varje fredag (vilket jag aldrig ser), så har jag mello-mys när det är. Men alla gör ju precis som de vill. Det är det som är så bra, man får välja helt själv. Ja, om man inte heter Mikael och är sambo med Jenny förstås, för då är det bara att anpassa sig.

Nä hör ni, nu ska jag faktiskt krypa in i myskläder, ta en stor kopp te och vänta på Farmen. Ha en fortsatt bra kväll hör ni!

KRAM <3

Har pratat med Valter via FaceTime (videosamtal) idag, vilket var fantastiskt mysigt. Jag fotade av skärmen på telefonen vilket leder till ”mindre bra” bilder, men jag tänker att jag visar dem ändå.Valter på FaceTime-6

Valter på FaceTime-5

Valter på FaceTime-1

Valter på FaceTime-2

Valter på FaceTime-3

Valter på FaceTime-4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.