Hej hopp

Att vakna på morgonen och inse att det till och med är kallare än -30, är INTE min idealmorgon. Jag har egentligen inget emot kyla (på vintern), men när det börjar vara så här kallt så kan man inte göra något ut. Man vill inte fara på stan, man vill inte ut och promenera, man vill ju ta mig tusan inte ens mata fåglarna (men det gör jag ju ändå så klart!). Usch, nu får det minsann bli varmare.

I övrigt har jag det bra. Jag längtar tills imorgon då det blir tacomys till middag och sedan ”På Spåret” på tv. Efter det är klockan 21.00 och då börjar man så sakteliga tuppa av i soffan. 😉

I helgen har jag inga planer (som sagt så är det ju så jäkla kallt) så det blir väl mest att dona på här hemma. Men det kan ju vara trevligt det med. 🙂 Jag hade velat åka till IKEA, men det kommer ju inte att bli nu i alla fall.

Idag när jag satt på jobbet, så kom ambulanshelikoptern och landade på sjukhuset. Eftersom jag jobbar just på ett sjukhus, så är jag såklart van vid både patienter, sjukvårdspersonal, ambulanser osv, och det berör mig inte så mycket. Däremot när helikoptern kommer så tycker jag det är väldigt obehagligt. Det känns liksom så allvarligt och dramatiskt på något sätt. Vem det än var och vad det än handlade om, så hoppas jag i alla fall att det gick bra.

Ja, och här finns ni ytterligare ett rätt meningslöst inlägg, men jag hoppas ni står ut ändå!

Ha det bra alla!

Kvällens kloka ord på tepåsen <3Te-påse_01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.