Hej hej!

Hej på er. Läget? Här är det bra. 🙂

Jag tackar för alla fin respons som jag fått angående mitt senaste inlägg. Förstår ni vilken boost det är för mig att veta att jag har så många som faktiskt bryr sig. Jag fick till och med ett fint mail/meddelande från min syster. Det värmde enormt.

”Du har väl ingen syster” säger de som känner mig. Och det stämmer ju, om man inte räknar min älskade vän Ingela, då vi kallat varandra syskon länge. Denna gång menar jag min andra-mammas dotter. Andra-mamma? Jo, det är den kvinna som pappa gifte sig med efter han varit med min riktiga mamma. Tiden gick och saker hände och pappa är inte gift med min andra-mamma längre. Några månader innan jag fick Mathias, så fick min andra-mamma en dotter. Och det är hon som är min ”syster”.

Hängde ni med? Knappt jag, men jag fick ett meddelande av henne och jag börjar nästan böla nu när jag tänker på det. Vilka fina människor det finns ute i världen.

Mamma mår bra nu och har inga krämpor för tillfället. Känns ju fint.

Mammas frys däremot mår INTE bra. Jag blir galen på materiella ting som inte fungerar som de ska. Var eviga dag sedan i tisdags (förutom fre+lör) har jag varit där och tjorvat och donat. Nu har jag fått lite tips av Electrolux service som jag hoppas ska hjälpa. Det där tar så mycket tid för mig. Tid som jag vill använda till annat…

Min semesterberättelse tar lite tid att få ihop. Jag har alla semesterbilder på stordatorn, där jag sällan sitter, och då blir det inget inlägg om semestern, eftersom jag vill ha bilder med.

Men jag tänkte som så, bättre ett icke-semester-inlägg, än inget alls.

Nu dags att packa matlådor. Hörs snart! KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.