Hej hej!

Oj vad dagarna går. Det är ju helt galet! Men roligt har jag nästan hela tiden.

Vad har hänt då på sistone? Ja, det har mest varit träning och fix och trix. Men jag har även varit på after work med mina härliga vänner. Vi var på Allstar och åt buffé, vilken var mycket uppskattad. Sedan gick vi på Skybar och drack drinkar och annat gott. Var hemma vid 22-tiden och somnade ovaggad.

I lördags var vi på stan och shoppade, fick dock inte Mikael att köpa något till sig. Att det ska vara så himla svårt att få honom att handla (om det inte handlar om saker till båten förstås). Sedan var vi och hälsade på Mikaels dotter i hennes nya lägenhet. Hon har blivit stor flicka och flyttat hemifrån nu. Till en SUPERFIN tvåa. Jag är nästan lite avis faktiskt…

Förutom detta så har det varit mest jobb med utbildningar, framtag av rutiner (bara det här att ha koll på vad vi gör ifall Ebola-epidemi dyker upp är nog så viktigt att veta), studiebesök på kommunens växel plus allt annat vanligt jobb jag gör.

Idag har jag varit på massage. Det var väl behövligt. Min massör (som förövrigt heter Jenny) är så himla duktig och hon sa det jag egentligen redan visste… Att mitt skulderparti och hela området kring nacken är otroligt spända områden. Så jag måste tillbaka dit inom inte allt för lång tid, för att inte få stora problem. Har redan börjat få en del problem, och vill inte att det ska bli värre.

Förra veckan var jag och Lena och tränade tabata (SÅ HIMLA KUL) och imorgon ska vi testa spinning. Det blir också riktigt roligt, men förmodligen riktigt jobbigt.

På fredag så blir det en jobbig dag. Då ska nämligen min älskade underbara farmor begravas. Jag ser absolut inte fram emot detta, men det måste ju göras. Det enda som blir kul med det, är att få träffa min pappa och min släkt på den sidan. För att inte tala som Sofia och Valter (och Erik). Det ser jag ju fram emot!

Men jag har också planerat in en resa ner till Härnösand när Sofia fyller år.
J a g   s k a   å k a   t å g . . . *suck*
Men det blir nog bra det med. Kul att åka ner och hälsa på och pussa på Valter.

Nu ska jag ta mig lite kaffe och se vad jag hittar på. Ha det fint alla!

Puss <3

Pite Rönnskär juli 2014049

 

En tanke på “Hej hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.