Hej där!

Hur är läget med er raringar? Här hos mig är det bra. Har kanske inte varit i toppform idag, men det håller på vända tror jag. Eller så väljer jag att tro det… Återstår att se.

Min helg har varit jättebra. I fredags hände inte så mycket och tidigt gick vi och la oss, för Mikael jobbade på lördagen. Började kl. 06, så det blir inte så mycket nattsuddande då. På lördagen hade jag det så mysigt här hemma. Hade lite olika stunder; ligga-kvar-och-dra-mig-stund, kattmysstund, frukoststund, städstund, cykelstund, surr-med-grannar-stund, film-stund, göra-mig-klar-stund. Efter alla dessa stunder så cyklade jag till Mallan och vi hade tjejmiddag. Saknade några tjejer, men det är som det är. Nästa gång!

På söndagen så var vi på Storheden och handlade lite på dagen. Väl hemma så meckade Mikael med töntbilen och jag donade på inne. Lagade middag till min goa kusin, Jonas, som är och jobbar ute på Facebook. Han kunde ju knappast köra sin stora lastbil in hit till oss, så Mikael var och hämtade honom.

Idag har det varit en väldigt intensiv dag på jobbet. Precis som det brukar de här senaste dagarna. Men det har varit en rolig dag idag måste jag säga. Hände saker hela tiden.

Den där töntbilen gick också igenom besiktningen. Alltså, den kommer att leva för evigt. Suck…

Ikväll har jag betalat en jäkla massa räkningar och deklarerat för mig och mamma. Skönt att ha det avklarat. Nu är det bara att njuta tills nästa lön hamnar på kontot…

Ha det fint alla!

Peace and Out!

På väg med turbåten mot det berömda tornet. Tänk att jag har stått där högst upp… Paris-24

Paris-25

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.