Hej!

Hallå alla glada där ute. Hoppas allt är bra med er! Här är det bara fint. Det är faktiskt riktigt bra till och med. Jag har tänkt försöka blogga lite igen, för jag tycker det är så givande. Om jag har några läsare kvar vet jag inte, men jag skriver ändå.

Jag har gjort några förnyelser i mitt liv. Har börjat äta enligt Viktväktarna, har börjat träna på gym och har tagit upp dansen igen. Dessa saker gör att jag mår så otroligt bra. Att röra på sig och se till att man äter rätt är så otroligt viktigt och jag önskar fler kunde inse det. Jag är glad, lycklig, sprallig och älskar livet. Jag har till stor del valt bort tv och älskar att pyssla med annat. Tv är riktig tidsslöseri och jag vill inte viga mitt liv till tv. Men sån är jag…

Jag går på gym på måndagar och onsdagar och det gör jag med min goa vän Lena. Det är så kul att träffa henne med tidsbestämda mellanrum. På torsdagar dansar jag med Ulrica och det är galet kul att även få träffa henne så pass ofta.

Ha det så bra alla så hörs vi snart igen. Puss ❤️

En tanke på “Hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.