Hängig, fullt upp

Hej!

Oj oj oj… Igår så låg jag däckad nästan hela dagen. Jag tog mig ut på promenad och en sväng på Storheden, men i övrigt var soffan min bästa vän. Ont i halsen och noll energi, och så lite feber på det. Idag har varit ungefär samma, fast då har jag varit på jobbet ändå.

Jag gör allt vad jag kan för att ignorera, för på torsdag ska jag vara frisk och i full form igen. Då åker vi ju ner till Stockholm så då vill jag ju orka med allt som vanligt.

Jobbet är verkligen fullt upp nu. Jag veeet att jag har sagt det tidigare och jag vill verkligen inte tjata om mitt jobb här, men det kan inte hjälpas. Jag har lite för mycket just nu och även om jag gillar det så är det inte optimalt när jag känner att jag inte kan koppla av… Men de tär ingen fara, jag trivs ändå.

Idag tex, så har jag varit på Regionhuset och varit med på en iHSAk-utbildning. Det är alltid kul att träffa Katarina som höll i utbildningen. 🙂 Dessutom fick jag ju köra bil idag och DET är riktigt roligt. Jag gör det ju så sällan och när jag väl gör det så är det verkligen kul.

Jag jobbade över idag oxå, tillsammans med Helena och Viktor. Vi uppgraderade lite grann, inte allt som det var tänkt, men det gick ändå bra. Väl hemma blev det dusch, mat och lite donande innan jag nu hamnat vid datorn. Snart sovdags för att vila bort bacillerna.

Ha det bra så hörs vi snart igen! 🙂

KRAM <3

Bästa bilen i bilpoolen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.