Hamnat i soffan

Idag så hade jag och Lena planerat sedan tidigare att vi skulle ut och promenera. Det bestämde vi redan förra veckan. Men nu när jag sitter här i soffan så är jag mycket tacksam över att vi strök det. Det regnar nämligen något så kopiöst mycket ute för tillfället, så det känns som en lyxtillvaro att bara vara inomhus.

Istället har jag krupit upp här hemma med en dator i famnen, inget ljud på i huset men däremot en väldigt massa tända ljus. Det är inte så dumt måste jag säga.

Det enda som är dumt med det är att jag egentligen har fullt upp. Jag ska ju rensa ut kontoret och få ordning där. Det är alldeles för mycket saker och mycket måste bort. Jag vill gärna göra det och jag är spänd över hur det kommer blir. Även väldigt spänd över hur Mikael kommer att reagera när jag säger att jag vill måla om, men dit har jag inte kommit än. Han kommer inte bli nöjd… 😉

Däremot så har jag nu satt mig ner och känner att jag är slö och less. Rätt trött oxå. Blir nog en tidig kväll. Men känner jag mig rätt så kommer jag väl snart igång där inne i kontoret och då har jag svårt att sluta. 😉

Jag hade inte tänkt se något avsnitt av Game of Thrones ikväll, men det känns väldigt nära att jag slår på ett avsnitt. Den är ju så bra den serien och jag vill ju se vad som händer. Men gör jag det så lär det ta ännu längre tid innan jag kommer igång.

Så, jag tror helt enkelt att jag bara avslutar här och går iväg och påbörjar Operation Rensning! Ha en fin kväll alla!

KRAM <3

Den ljuslyktan med mitt namn på, har jag fått av min vän Ingela. Som jag förövrigt ska träffa imorgon kväll 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.